Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost ales președintele PSD Iași: Cine este acesta

PSD2

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a fost desemnat în funcţia de preşedinte interimar al filialei ieşene a Partidului Social Democrat, numirea fiind făcută în cadrul BPN al PSD.

Desemnarea lui Chirica pentru această funcţie vine ca urmare a demisiei lui Victorel Lupu, care rămâne cu funcţia administrativă, cea de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Citește și: AEP îi răspunde lui Tăriceanu în privința rambursării cheltuielilor electorale

Înainte de această numire, Chirica a fost preşedinte executiv al PSD Iaşi.

"Este o numire onorantă, dar şi plină de sarcini şi obligaţii morale şi profesionale. Nu am avut niciodată dorinţa de a ajunge preşedinte dar voi face ca lucrurile să meargă bine. Nu voi fi mai bogat după ce voi pleca de la conducere. Nu cred că voi pleca cu lauri extraordinar de mari. Oamenii mă vor ţine minte pentru ceea ce am făcut pentru ei", a declarat, pentru AGERPRES, Mihai Chirica.

Primarul Iaşiului a afirmat totodată că, deşi, pentru el, a fi preşedinte al unui partid politic "nu este neapărat cea mai potrivită haină", o haină care să îl reprezinte foarte mult, cu siguranţă e o şansă pentru a reconstrui lucruri care nu s-au făcut de foarte mult timp.

"Am văzut foarte clar, lumea a început să îşi piardă încrederea în democraţie. Lumea priveşte acum democraţia cu alţi ochi, ochi în care partidele politice nu îşi au locul, lucru care nu e posibil decât într-o societate bolnavă. De data aceasta, partidele politice trebuie să îşi găsească valenţa şi echilibrul adevărat prin structurile pe care le-au înfiinţat iar aceasta se face prin oameni", a spus Mihai Chirica.

El a mai spus că principalul motor al acestor schimbări sunt "oamenii care se vor implica şi nu motivele personale".

"Ceea ce vreau să fac e un lucru foarte simplu. Avem de recuperat 26 de ani. Din fericire, nu numai că vom recupera, dar vom şi depăşi. E un lucru de care oamenii au nevoie, nu e un vehicol pentru împliniri personale sau de grupuri restrânse. Păcat că a durat atât de mult. E mare păcat, dar e bine că s-a întâmplat în cele din urmă", a mai spus Mihai Chirica conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.