Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AEP îi răspunde lui Tăriceanu în privința rambursării cheltuielilor electorale

bani

Autoritatea Electorală Permanentă susţine că declaraţiile politice apărute în presă pe tema rambursării cheltuielilor electorale pentru alegerile locale din 5 iunie sunt neavenite, în condiţiile în care până în prezent nu a rambursat cheltuielile niciunui competitor electoral şi nici nu a comunicat sumele pe care le-ar putea deconta.

"Având în vedere declaraţiile politice apărute în mass-media pe tema rambursării cheltuielilor electorale ale competitorilor electorali de la alegerile locale din 5 iunie 2016, Autoritatea Electorală Permanentă precizează că acestea sunt mai mult decât neavenite şi că activitatea de verificare a documentelor justificative depuse de competitorii electorali este în plină desfăşurare", precizează AEP, într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Citește și: Şeful MApN, la reuniunea ministerială ONU privind participarea la operaţiile de menţinere a păcii

AEP menţionează că până în prezent nu a comunicat niciunui partid politic cuantumul sumelor pe care ar putea să i le deconteze.

"Până în acest moment AEP nu a rambursat niciunui competitor electoral cheltuielile efectuate la scrutinul din 5 iunie 2016 şi nici nu a comunicat vreunui partid politic cuantumul sumelor pe care ar putea să i le "deconteze" acestuia", se mai arată în comunicatul AEP, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.