Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost aprobat bugetul SRTV de către comisiile reunite de buget-finanţe

R Street Institute
deficit economie buget

Bugetul Societăţii Române de Televiziune pe anul 2018 a fost aprobat joi în comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe, fără modificări faţă de propunerea Guvernului. Bugetul este în sumă de 440.000.000 lei, în descreştere cu 53,8% faţă de 2017, conform Agerpres.

"Bugetul de anul viitor stă sub imperiul celor două mari evenimente: sărbătorirea Centenarului Marii Uniri, cu evenimente speciale care vor fi produse şi difuzate pe canalele TVR, şi pregătirea preşedinţiei României la Consiliul UE", a afirmat preşedintele-director general al SRTv, Doina Gradea.

Ea a explicat că, în vederea pregătirii preşedinţiei României la Consiliul UE, vor fi făcute achiziţii de echipamente specifice. "Este o investiţie majoră care practic asigură buna funcţionare a TVR. În TVR nu au mai fost făcute investiţii majore în ultimii 15 ani. Luăm în calcul extinderea reţelei de corespondenţi în principalele capitale din Europa şi extinderea reţelei de corespondenţi din ţară", a precizat Gradea.

Preşedintele-director general al SRTv a enumerat angajamentele financiare ale Televiziunii publice pentru anul viitor, printre care licenţele străine pentru Campionatul Mondial de fotbal şi Jocurile Olimpice de iarnă. "Pentru anul viitor, Societatea Română de Televiziune nu îşi propune creşterea numărului de salariaţi, ci folosirea optimă a celor existenţi. Maximum 2.500 este numărul de angajaţi bugetaţi", a precizat Gradea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.