Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'A fost atât de fericit de victoria lui Putin încât a făcut atac de cord'. Adjunctul lui Serghei Lavrov, în stare gravă la Terapie Intensivă

vestidinrusia.ro
Serghei Riabkov

Ministrul adjunct al Afacerilor Externe al Federației Ruse, Serghei Riabkov, a fost internat la terapie intensivă, după ce a suferit un infarct. Motivul este absolut uluitor. „A fost atât de fericit de victoria lui Putin încât a făcut atac de cord", spune un jurnalist ucrainean.

Potrivit informațiilor din presa rusă, Riabkov, în vârstă de 63 de ani, s-a simțit rău în noaptea de 17 martie. Simptomele indicau un atac de cord: avea o presiune severă în piept, relatează Ziare.com.

La domiciliul diplomatului rus a fost chemată o ambulanță, care l-a dus la spital. Acesta a fost trimis direct la Terapie Intensivă, unde a fost diagnosticat cu infarct miocardic acut. Diplomatul a fost operat, dar starea lui este încă evaluată ca fiind gravă.

Jurnalistul și bloggerul Denis Kazansky își amintește că Riabkov și-a câștigat faima în ajunul invaziei Ucrainei de către armata rusă, când a cerut ca NATO „să-și adune bunurile și să treacă la granițele din 1997”.

„A fost atât de fericit de victoria lui Putin în alegeri încât a ajuns la terapie intensivă cu un atac de cord”, a subliniat jurnalistul.

Reamintim că Vladimir Putin a câştigat alegerile prezidenţiale din Rusia cu 87,8%, conform exit-pollurilor, citate de Reuters.

Marja de victorie a lui Putin a fost cea mai bună de până acum, depăşind cea mai mare marjă de 76,7% din cele patru alegeri anterioare, în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.