Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost DEMASCAT cel mai NEGRU SCENARIU: 'Polițiștii nu vor să găsească probele și cadavrele'

Inquam Photos / Octav Ganea
Gheorghe Dinca

Ipoteză șocantă în cazul tragediei de la Caracal. Tot mai multe persoane implicate în anchetă demască planul cutremurător al anchetatorilor. Potrivit investigatorilor care au observat tactica polițiștilor, aceștia au stabilit un plan cutremurător cu care să își ascundă incompetența și vinovăția: Anchetatorii nu caută probe care să demonstreze oribilele crime comise de Gheorghe Dincă, ci dimpotrivă ocolesc probele. Potrivit surselor surselor din anchetă, polițiștii așteaptă ca tensiunea să dispară treptat pentru a anunța că de fapt nu există dovezi care să confirme uciderea fetelor și că acestea sunt în viață, cel mai probabil scoase din țară prin intermediul rețelelor de trafic de persoane, potrivit brasovstiri.

Primul care a făcut această observație este chiar avocatul lui Gheorghe Dincă, Alexandru Bogdan, care face o remarcă incredibilă legată de modul în care polițiștii ocolesc zonele indicate de suspect, într-o manieră care să-l încurce pe Dincă să ajungă la locurile în care a ascuns probele și cadavrele.

Citește și: Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

“Informaţiile de genul ‘inculpatul şi-a bătut joc de anchetatori’ în sensul că nu a indicat locul în care a dus cadavrul primei fete sunt false. Anchetatorii erau deranjaţi de presă şi voiau să se ferească, iar în momentele respective fugeau câţiva kilometri într-o parte, în altă direcţie, o luau pe un drum izolat. Nu era la cererea inculpatului toată această plimbare. Era o organizare a anchetatorilor. (…) El îşi aducea aminte, dar şi dânsul a avut o problemă de identificare câtă vreme s-a mers pe un alt traseu decât cel pe care anchetatorii l-au urmat. Dânsul a mers pe un drum prost, izolat, pe timp de noapte, iar anchetatorii au ajuns pe un drum mai bun pentru a ajunge la locul respectiv”, observă Alexandru Bogdan, avocatul inculpatului.

Citește și: Dacian Cioloș reacționează! ‘E primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă’

Același lucru este sesizat și de criminalistul Valeriu Șuhan, care sesizează faptul că polițiștii nu vor sub nicio formă să ajungă la probe și nici să descopere cadavrele. Situația în care nu există probe care să susțină uciderea fetelor le convine de minune polițiștilor. În felul acesta rămân cu doar două dosare de dispariție în locul a cel puțin două dosare de crimă.

Citește și: Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu reacționează! ‘O să avem o nouă abordare’

„Părerea mea e că Dincă îi cam plimbă pe anchetatori, iar aceștia se cam lasă scoși la plimbare. Ca urmare, presiunea anchetei propriu-zise diminuează, anchetatorii poziționându-se astfel încât nu-și prezervă avantajul ofensivei firești, dată fiind situația. Deocamdată, Dincă e lăsat să joace, ceea ce pentru mine, e de mirare. Întrebarea pe buzele tuturor este unde sunt cadavrele al căror omor a fost recunoscut de către Dincă. Chiar atât de tâmpit să fie Dincă încât nu-și mai aduce aminte cum a săvârșit un omor cu trei zile înainte și cum și unde a scăpat de cadavru?! Puțin probabil ori, atunci, trebuie să existe un alt motiv al amneziei sale – frica pentru descoperirea altor omoruri, acoperirea unor alte infracțiuni și/sau complici, sau a unor legături periculoase cu persoane cu un mare astfel de potențial, nici una dintre variante nu poate fi exclusă în acest moment”, a observat Valeriu Șuhan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.