Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost 'iepuraș' Playboy, iar acum e femeie de serviciu: de la o viață plină de 'strălucire' a ajuns să dea cu mopul

Radu Pop
thesun.co.uk
femeie playboy

A fost model Playboy, iar acum e femeie de serviciu: de la o viață plină de 'strălucire' și petrecerei a ajuns la mop

În vârstă de 45 de ani, fostul model XXX din Marea Britanie, Venus Twigg, a devenit femeie de serviciu, totul după ce și-a încheiat cariera de „iepuraș” Playboy, relatează într-un material The Sun.

Twigg și-a început cariera de model la vârsta de 20 de ani. La vârsta de 21 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală de mărire a sânilor, pentru care a primit mulți bani de la editori; a pozat ulterior foarte mult în lenjerie și topless. Ea a devenit faimoasă ca unul dintre modelele Playboy și chiar a participat la petreceri la faimosul conac Hugh Hefner din Los Angeles.

Femeia își amintește că i se cerea în mod constant să-și "arate sânii" la diverse evenimente și pe platourile de filmare, ceea ce îi plăcea și părea a fi o manifestare a "libertății sălbatice". În același timp,  cariera în industria erotică nu a fost privită cu ochi buni acasă, printre vecini: „Am ignorat toate acestea și am continuat să lucrez ca model, urmând motto-ul mamei mele: Trăiește astăzi, pentru că mâine s-ar putea să nu vină", și-a împărtășit Twigg amintirile.

Modelul a jucat și a participat la evenimente de mai bine de zece ani, iar în 2006 a cumpărat o casă mare, pe care acum o închiriază.

La 35 de ani a decis că vrea o viață nouă

Femeia a recunoscut că acest lucru se datorează în mare parte apariției „concurenței” tinere și noilor rețelele sociale. I se părea că modelele erotice în sensul anterior își pierduseră popularitatea.

A ajuns să facă curat

Pentru o vreme, a condus o agenție de modeling, dar apoi a decis să investească într-o nouă afacere și a început să facă curățenie. Twigg deține în prezent propriul serviciu de curățenie în sudul Angliei. "Este probabil șocant pentru fanii vechi, dar acum viața mea este exact opusul trecutului. (...) Obișnuiam să fiu la petreceri tot timpul, iar acum prefer să-mi plimb câinele în natură", a spus ea.

Acum locuiește cu partenerul ei într-o casă mică, curăță spațiile și este complet fericită. Femeia recunoaște că îi place să-și amintească viața trecută, dar îi place prezentul mai mult. "La început, chiar am crezut că ceva nu este în regulă cu mine. Dar apoi mi-am dat seama că în timp ne schimbăm. Acum îmi place pacea și liniștea mai mult decât strălucirea", a concluzionat Twigg.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.