Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost încătuşat bărbatul din Iaşi care a agresat un poliţist chiar în faţa instituţiei

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Bărbatul din judeţul Iaşi care a agresat un poliţist chiar în faţa postului de Pooliţie a fost reţinut, fiind cercetat pentru ultraj. Anchetatorii au stabilit că a fost condamnat pentru infracţiuni comise cu violenţă, fiind eliberat condiţionat în 2016. Bărbatul care a agresat un poliţist din judeţul Iaşi se numeşte Cezar Marian şi are 39 de ani. Acesta a fost reţinut şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj.

Procurorii din Paşcani care cercetează acest caz susţin că agresorul a fost eliberat condiţionat din închisoare în iulie 2016, după ce a fost condamnat pentru infracţiuni comise cu violenţă. El mai avea de executat 476 de zile de închisoare.

Poliţistul lovit, marţi, de Cezar Marian a suferit mai multe contuzii, dar nu a necesitat internarea în spital. Incidentul s-a petrecut în faţa postului de Poliţie din localitatea Oţeleni, judeţul Iaşi. Agresorul a lovit poliţistul cu pumnii şi picioarele şi i-a rupt uniforma. Câţiva localnici au sărit în apărarea poliţistului, reuşind să-l calmeze pe bărbatul care se manifesta violent. Nu se cunosc deocamdată motivele pentru care bărbatul a comis fapta, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.