Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost înființată Poliţia Siguranţă Şcolară! Marcel Vela lansează o provocare pentru tineri

marcel vela

Ministrul Afacerilor Interne, marcel Vela, face un apel către tineri să vină cu prpuneri pentru funcţionarea Poliţiei Siguranţă Şcolară, structură nou înfiiţată.” Vă fac această provocare pentru că voi sunteţi beneficiarii ei”, le-a transmis Vela tinerilor, într-un mesaj postat pe Facebook.

”Lumea se schimbă, este într-o perpetuă mişcare, acualele generaţii care sunt pe băncile şcolii au tot felul de provocări şi cred că noi cei maturi avem obligaţii mai mari şi mai importante faţă de voi. (...) Trebuie să vă asigurăm o şansă pentru a avea un drum sigur în viaţă, să vă dă aripi pentru un destin protejat şi să nu fie afectat de fapte antisociale”, afirmă Vela, în mesajul video de pe pagina sa de Facebook.

Metroul din Drumul Taberei, la un pas de a fi deschis! Locuitor din Sectorul 6: 'Nu prea o să mai am nevoie, mi-am luat trotinetă'

Ministrul anunţă că a ordonat înfiinţarea unei noi structuri – Poliţia pentru Siguranţă Şcolară.

”Evident că această structură la început de drum, o provocare pentru toi profesioniştii din MAI are nevoie şi de voi. Vă fac această provocare veniţi cu propuneri, păreri pentru a îmbunătăţi funcţionarea unei astfel de structuri, pentru că voi sunteţi beneficiarii ei”, a mai afirmat Vela.

În mesajul care însoţeşte filmarea, Vela mai scrie: ” Îmi doresc foarte mult să primesc în filmările sau în postările voastre păreri sincere şi sugestii pentru noua structură a MAI, unde vor lucra, strict pentru voi, 270 de poliţişti”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.