Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost LANSAT Proiectul `România mea de 10, acum ori niciodată!— 25 de miliarde de euro pentru salvarea economiei românești!`

thetechvox.com
venit finante banca economie fiscal

A fost LANSAT Proiectul `România mea de 10, acum ori niciodată!— 25 de miliarde de euro pentru salvarea economiei românești!`. Proiectul a fost lansat de Ilan Laufer, co-președinte al Platformei Social Liberale (PSL), care susține că nu e timp de văicăreli, ci de pus mână la treabă și învită celelalte partide din Opoziție să li se alăture:

Vezi și: NU e nevoie de vaccin: specialiștii AU GĂSIT MEDICAMENTE care vindecă coronavirusul și la prețuri sub un dolar

”Până la Europa în două viteze, avem ROMÂNIA în două viteze: la loc comanda și marșarier!

Domnilor din Opoziție, ce mai așteptați? Românii au nevoie de SOLUȚII CONCRETE, acum ori niciodată! PSD, USR, PRO România, unde sunteți? Nu mai fiți părtași la haosul și disperarea din țara asta! Dacă acceptați doctrina cinismului vă veți face praf! Fiecare zi contează! Fiecare oră contează! Fiecare viață contează

Cerem demiterea Guverrnului Orban prin moțiune de cenzură și înlocuirea acestuia cu un Guvern de uniune națională! Ori ieșim din criză cu fruntea sus ori nu mai ieșim deloc!

Vă prezentăm 10 măsuri imediate pentru salvatea economiei românești și a unui milion de șomeri, extrase din proiectul de țară România mea de 10, acum ori niciodată!— 25 de miliarde de euro pentru salvarea economiei românești!

10 măsuri imediate pentru salvarea economiei:

1. Acoperirea din fonduri publice, timp de 60 de zile, a 75% din salariile personalului în cazul firmelor care angajează forță de muncă disponibilizată în timpul crizei.

2. Zero impozit pe profit, venit și dividende în perioada 2020 - 2022 pentru companiile cu cifra de afaceri de până la 1 milion de euro

3. Dublarea subvenției la hectar oferite prin Politica Agricolă Comună a UE pentru fermele mici și medii.

4. Program de repatriere a business-urilor românești din străinătate și oferirea unei cofinanțări de 50% din fonduri bugetare sau europene pentru investiții în noi companii pe teritoriul României (1 euro grant pentru fiecare 1 euro pe care un membru al diasporei îl investește în România).

5. Crearea programului „ban la ban”: 50% cofinanțare din bugetul național sau fonduri UE pentru firmele românești care vor investi pe perioada crizei.

6. 55.000 de granturi prin programe de finanțare pentru IMM-uri: - Start-up Nation: 40.000 de granturi/an, până la 200.000 lei/grant; - comerț și servicii: 5.000 de granturi/an, 400.000 lei/grant; - microindustrializare: 5.000 de granturi/an, 400.000 lei/grant; - export: 5.000 de granturi/an, 50.000 lei/grant.

7. Crearea Agenției Naționale de Securitate Alimentară, în parteneriat cu Rezervele Statului, care să asigure un stoc de siguranță de minim 3 luni de alimente și produse de necesitate în caz de criză.

8. Salariu minim european pentru medici și cadre medicale (asistente, infirmiere, personal auxiliar).

9. Program de amnistie fiscală pentru reînceperea activității firmelor, evitând insolvențe în masă în urma crizei.

10. Indemnizație specială pentru familiile cu venit sub 3000 RON pentru a preveni abandonul școlar (1000 RON/copil/lună pentru continuarea studiilor după ciclul obligatoriu)”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.