Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost lansat un timbru postal dedicat preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene

Alexandru Petrescu

Cu ocazia preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, prin Romfilatelia - companie aflata in portofoliul sau, introduce în circulație, vineri, 04 ianuarie 2019, emisiunea de mărci poștale dedicată acestui eveniment deosebit de important pentru țara noastră.

"Întâmpinăm preluarea de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene prin emiterea unui timbru dedicat acestui eveniment important privind contributia tarii noastre la evolutia proiectului european.

Citește și: Andreea Esca , anunț de ultimă oră. Ce i s-a reproșat

Timbrul este simbol de țară și instrument de comunicare care te invită în lumea cunoașterii, fiind atât o componentă a brand-ului de țară, cât și a patrimoniului cultural universal.

Timbrul unește trecutul, prezentul și viitorul, fiind o mărturie a istoriei și a tot ceea ce au realizat înaintașii noștri.Am regăsit istoria în valorile Uniunii Europene, dar ne-am propus să marcăm prezentul și să conservăm identitatea românească." a declarat Alexandru Petrescu, ministrul comunicatiilor si societatii informationale.

Citește și: Gigi Becali, alianță cu Traian Băsescu:’Vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu, să unim toate forțele astea de opoziție’

Pe timbrul emisiunii de mărci poștale, cu valoarea nominală de 5 lei, este ilustrat logo-ul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene care indică o Uniune Europeană în mișcare, sigură pe sine, dinamică, dar și atașată valorilor sale.

Emisiunea de mărci poștale Președinția României la Consiliul Uniunii Europene va fi disponibilă începând de vineri, 04 ianuarie 2019, în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul online: http://romfilatelia.ro/store/. Aceasta este completată de plicul prima zi, iar ca forme de machetare au fost folosite coală de 30 timbre, minicoală de 10 timbre + 5 viniete.

Citește și: Mega-surpriză! Ce funcție pregătește colosul Facebook .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.