Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost o victorie a caracterului, nota 100 o au jucătorii din partea mea, spune tehnicianul Poli Iaşi după ce echipa a învins Chindia Târgovişte

Daniel Pancu

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Daniel Pancu, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, că jucătorii primesc din partea sa “nota 100” pentru prestaţia din prima etapă.

"Ştiam că va fi foarte greu, am avut doar o săptămână la dispoziţie. Am preluat o echipă căzută din toate punctele de vedere, o echipă care a pierdut foarte mulţi jucători. A fost o victorie a caracterului, nota 100 o au din partea mea.

Citește și: CAB îl LOVEȘTE în plin pe Liviu Dragnea - Încarcerea sa este una perfect legală iar el rămâne în spatele gratiilor

Sper să se rezolve problemele de lot, problemele financiare, pentru că fotbalul pe care îl văd eu e la sute de ani lumină. Am cerut 20 de jucători, câte doi pe fiecare post. Vor mai veni minim cinci jucători săptămâna aceasta", a spus Pancu, potrivit digisport.ro.

Formaţia Poli Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din prima etapă a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.