Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost prins autorul accidentului din Argeş soldat cu un mort şi trei răniţi

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr din localitatea argeşeană Băiculeşti, care se sustrăgea cercetărilor după ce a provocat un accident rutier soldat cu un mort şi trei răniţi, a fost prins, joi, de poliţişti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. Potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Argeş, tânărul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de anchetă.

"Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş, l-au identificat pe B.D.C., de 23 de ani, din comuna Băiculeşti (...). Tânărul este bănuit că, în seara zilei de 19 noiembrie, ar fi produs un accident de circulaţie pe raza comunei Bascov, în urma căruia un tânăr a decedat şi alţi trei au fost răniţi. Conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviinţarea poliţiei", se precizează în comunicat, conform Agerpres.

După ce a fost audiat la sediul Serviciului Rutier Argeş, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti pentru propunerea de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.