Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost prins migrantul care a atacat doi poliţişti de frontieră din Timiş: Cine este bărbatul - Acesta are o rană provocată de gloanțele trase de oamenii legii

Romania TV
politie-frontiera-migranti-imigranti

A fost prins migrantul care a atacat doi poliţişti de frontieră din Timiş: Cine este bărbatul - Acesta are o rană provocată de gloanțele trase de oamenii legii

După aproape 12 ore de căutări, a fost depistat bărbatul care călăuzea un grup de migranţi să iasă ilegal din România. Acesta este cetăţean afgan şi are drept de şedere în România. El a fost capturat în Timişoara.

Cetăţeanul afgan care a atacat doi poliţişti de frontieră ar avea răni la unul dintre braţe. Se pare că este vorba despre o rană provocată de un glonţ tras de poliţiştii de frontieră care au sărit în ajutorul celor doi colegi răniţi, în noaptea de marţi spre miercuri, care încercau să oprească grupul de migranţi să urce într-un TIR cu scopul de a părăsi ilegal România.

Traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră aflaţi în misiune, în judeţul Timiş, a fost depistat în zona Iosefin din Timişoara. El se ascundea în curtea unei case de pe strada Preyer.

Noaptea trecută, un grup de migranţi, însoţit de trei călăuze, a încercat să urce într-un TIR aflat într-o parcare, cu scopul de a ieşi ilegal din România

Doi poliţişti de frontieră aflaţi în misiune au intervenit pentru oprirea grupului, însă unul dintre bărbaţii călăuză i-a atacat cu cuţitul. Poliţiştii de frontieră au tras 13 focuri de armă în plan vertical şi au reuşit să prindă unul dintre bărbaţii călăuză şi opt membri ai grupului de migranţi.

Ulterior, o a doua călăuză a fost prinsă de poliţişti, la fel şi o femeie din grupul de migranţi.

Cei doi poliţişti de frontieră au fost duşi de urgenţă la spital, pentru îngrijiri medicale, dar în cursul zilei de miercuri au fost externaţi, ei având răni superficiale. Migranţii din grupul care încerca să iasă ilegal din România sunt din Nepal, Siria şi Congo, au toţi drept de muncă în România, iar călăuzele sunt din Nepal, şi Afganistan şi au drept de şedere în ţara noastră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.