Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost publicată lista cu cei mai bogați 100 de spanioli: Rafael Nadal este numărul 1 în Insulele Baleare

nadal rafael

Revista Forbes din Spania a anunţat, marţi, că jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal a revenit în clasamentul bogaţilor autohtoni, pentru Insulele Baleare, cu o avere estimată la 160 milioane euro, în timp ce pilotul de Formula 1, Fernando Alonso (Renault), se află în fruntea bogaţilor din Asturia, cu 170 milioane euro, informează agenţia EFE.

În noua sa ediţie "Cei mai bogaţi 100 de spanioli", Forbes reuneşte principalele averi ale ţării. Clasamentul analizează "nu doar bogăţia, ci şi modul în care îşi gestionează averea", precizează publicaţia, care a analizat valoarea de piaţă a companiilor lor, a proprietăţilor imobiliare şi a lichidităţilor, scrie agerpres.ro.

Citește și: Scene fără precedent! Un polițist a fost tăiat cu cuțitul, după ce i-a cerut unei persoane să poarte mască de protecție

În total, conform Forbes, averile celor mai bogaţi 100 de spanioli în 2020 însumează 130.505 milioane euro, cu 12 la sută mai puţin decât cifrele din 2019.

Rafael Nadal a revenit anul acesta în acest clasament al celor mai bogaţi 100 din Spania, reprezentând Insulele Baleare, cu o avere estimată la 160 milioane euro, incluzând şi restul membrilor familiei, care reunesc împreună 275 milioane euro.

Citește și: După atacul terorist de la Viena, Rareș Bogdan reacționează: Doamne ferește! Asta mai lipsea Europei

Fotbalistul Andres Iniesta, jucătorul echipei Vissel Kobe (Japonia), apare pe lista bogaţilor din Castilla-La Mancha, cu 70 milioane euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.