Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost sau nu trimis Cîțu de servicii în SUA? Fost șef al spionajului extern românesc: 'Alegeau pe cineva capabil, cineva care chiar promitea ceva'

cugetliber.ro
silviu predoiu

Fost șef în spionajul românesc din SIE, Silviu Predoiu, a comentat zilele trecute, la postul Antena3, zvonurile despre posibilitatea ca serviciile secrete să fi lansat pe piață informațiile privind perioada din Statele Unite a lui Florin Cîțu.

„Cu tot respectul pentru funcţia ocupată de domnul Cîțu, nu reprezenta niciun fel de interes pentru nimeni atunci când era un student... mediu în SUA. Nu interesa pe nimeni. Cine să stea, din servicii, după el? Dacă cineva îşi propunea să urmărească pe cineva, alegeau nişte ţinte serioase, care puteau să prezinte interes pentru România", a spus Silviu Predoiu, la Antena 3.

Cât despre posibilitatea ca Florin Cîțu să fi fost trimis de nişte instituţii ale statului român la studii în străinătate, acesta a mai spus: "Cred că instituţiile statului român, dacă trimiteau, trimiteau pe cineva care nu a picat examenul de treaptă şi care nu a picat la facultate. Alegeau pe cineva capabil, care trecuse prin nişte olimpiade, cineva care chiar promitea ceva", a conchis Silviu Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.