Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fost semnat contractul colectiv de muncă pentru perioada 2019-2021 la Sănătate

Inquam Photos / Octav Ganea
protest sanitas

Contractul colectiv de muncă la nivel de sector bugetar Sănătate pentru perioada 2019-2021 a fost semnat sâmbătă seara la Ministerul Sănătăţii, anunţă sindicatele de profil pe propriile pagini de Facebook.

"Astăzi, 2 noiembrie 2019, la sediul Ministerului Sănătăţii s-a semnat Contractul colectiv de la nivel de sector bugetar Sănătate pentru perioada 2019-2021. Contractul era în mare măsură negociat, astăzi (sâmbătă, n.r.) s-au discutat doar articolele rămase în divergenţă, asupra cărora părţile au reuşit să cadă de acord!", notează Federaţia Sanitas.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

La rândul lor, reprezentanţii Federaţiei Solidaritatea Sanitară arată că acest contract colectiv de muncă este rezultatul negocierilor desfăşurate de-a lungul a peste doi ani de zile, incluzând toate prevederile convenite de părţi de-a lungul acestei perioade.

"El (contractul colectiv, n.r.) asigură respectarea principiului drepturilor câştigate şi crearea condiţiilor normale de desfăşurare a activităţii pentru angajaţii din sectorul public de sănătate", scriu reprezentanţii Federaţiei Solidaritatea Sanitară.

Citește și: Se anunță un protest de amploare duminică! Se iese în stradă împotriva Mafiei Lemnului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.