Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'A fost și va rămâne un instrument al Rusiei' - Președintele Parlamentului din Moldova, acuzații incendiare la adresa lui George Simion

Facebook
George Simion

Igor Grosu, președintele Parlamentului din Republica Moldova, susține că liderul AUR, George Simion, „a fost și va rămâne un instrument al Rusiei”. El adaugă că partidele populiste, atât din România, cât și din alte țări europene, fac jocurile Moscovei.

„E vorba de partidele populiste, extremiste care din păcate au prins și în România. Vedem un val în toată Europa care crește inclusiv cu ajutorul Rusiei prin finanțare, vizibilitate. Mai observăm și refluxuri care vin dispre România spre noi, de aia zic că e bine să analizăm, să fixăm acest început de atac și să le demontăm prin intermediul liderilor de opinie”, a spus oficialul, la Digi24.

Igor Grosu a vorbit și despre decizia autorităților de la Chișinău de a prelungi interdicția intrării în țară pentru liderul AUR, George Simion.

„Inclusiv acest lider de partid a fost și continuă să fie un instrument al Rusiei. Noi analizăm foarte atent și pozița publică și mesajele pe care le transmite. Curentul suveranist, care nu lipsește nici la noi, euroscepticismul sau abordarea foarte feroce la tot ce privește UE se pliază perfect pe liniile de atac ale Rusiei, care nu-și ascunde obiectivul de a căuta aliați pentru a diviza Europa, de a căuta forțe politice pe care să le ajute în campaniile electorale”, a explicat Grosu.

„O să urmărim și o să vedem aceste mesaje, nu doar în România – am observat și în Franța, Germania, Spania, Austria... Sunt semnale foarte clare. Acest personaj nu face excepție din tot acest cor”, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.