Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A fugit de gloanțele rușilor și a murit în Tisa: Un ucrainean s-a înecat în timp ce voia să ajungă în România

stuff.co.nz
înecat

Un cetăţean ucrainean a decedat după ce a traversat, împreună cu alte două persoane, râul Tisa pentru a ajunge pe teritoriul românesc, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

"Azi, 9 martie 2022, în jurul orei 13,43, lucrătorii noştri din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sarasău aflaţi în misiune de supraveghere a frontierei în zona de competentă, au fost sesizaţi prin 112 cu privire la solicitarea de ajutor primită de la trei persoane care traversau apa râului Tisa, din Ucraina în România, pe direcţia localităţii Săpânţa. Imediat, echipaje de poliţie de frontieră şi poliţie din cadrul localităţii Sarasău s-au deplasat la locul indicat, unde s-a constatat că se aflau trei persoane, una dintre ele fiind fără semne vitale", a spus Iulia Stan.

Celelalte două persoane au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale, scrie agerpres.ro. Potrivit polițiștilor, este vorba de un bărbat de 50 de ani din Ucraina. Ceilalți doi bărbați, tot din Ucraina, au 36, respectiv 38 de ani.

"Concomitent, au fost alertate două ambulanţe, care au sosit la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cele două persoane au fost transportate la Spital pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate. Cercetările continuă", a mai spus reprezentantul ITPF Sighetu Marmaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.