Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început bătălia pentru Primăria Voluntari: Ce îi cer liberalii lui Florin Pandele / DOCUMENT

Florin Pandele

Candidatul PNL la Primăria Voluntari, Florin Secară, i-a cerut lui Florentin Pandele să înfiinţeze un Birou de taxe şi impozite în Pipera

Candidatul PNL la primăria Voluntari, Florin Secară, i-a cerut primarului din Voluntari, Florentin Pandele, să înfiinţeze un Birou de taxe şi impozite în Pipera, cât mai repede posibil. În acest sens, Secară a depus azi o petiţie la primăria oraşului Voluntari.

„Domnule Primar al oraşului Voluntari, Florentin Pandele,

Vă scriu în calitatea mea de simplu cetăţean şi locuitor al oraşului Voluntari şi o să vă rog, pe această cale, să faceţi abstracţie de faptul că sunt deputat în Parlamentul României şi candidatul PNL la Primăria oraşului pe care îl administraţi. Am discutat foarte mult în ultima vreme cu locuitori ai cartierului Pipera, fie pe stradă, fie pe reţelele de socializare, şi din mai toate conversaţiile avute a reieşit că cetăţenii acestei zone îşi doresc foarte mult înfiinţarea unui Birou de taxe şi impozite în cartierul în care locuiesc.

Consider că cererea lor este întemeiată şi că rezolvarea acestei probleme nu suportă amânare. Cartierul Pipera este o zonă aflată în continuă expansiune, cu un potenţial imens de dezvoltare, un locul în care se află numeroase firme autohtone şi multinaţionale care contribuie semnificativ la bugetul oraşului Voluntari. De asemenea, după cum ştiţi, urmare a modificărilor operate la Codul Fiscal, cetăţenii trebuie să declare până la 31 martie 2016 dacă desfăşoară activităţi economice în locuinţele pe care le deţin. Din acest motiv, birourile de taxe şi impozite locale sunt supraaglomerate peste tot în ţară, nu doar în Pipera.

Rugămintea mea nu are o motivaţie politică sau electorală, o să vă rog să lăsăm deoparte disputa politică şi aş dori să vă solicit, pe această cale, să înfiinţaţi un Birou de taxe şi impozite în Pipera, cât mai repede posibil. Tocmai pentru că efortul financiar şi administrativ nu este semnificativ, apreciez că acest lucru se poate realiza chiar înainte de alegerile locale din 5 iunie. Consider că nu are sens să tergiversăm rezolvarea acestei probleme care vizează mii de oameni şi aş aprecia dacă aţi avea o atitudine profesionistă, aţi ignora faptul că sunt adversarul dvs. politic şi aţi pune în aplicare solicitarea pe care am formulat-o.

Locuitorii din Pipera doresc înfiinţarea unui Birou de taxe şi impozite, eu sunt doar vocea care formulează răspicat această solicitare.

În speranţa că veţi soluţiona cât mai repede această solicitare,

Florin Mihail Secară,

Un simplu cetăţean al oraşului Voluntari”, se arată într-un comunicat de presă.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.