Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început Festivalul internaţional de film pentru publicul tânăr Kinodiseea: 300 de copii din judeţul Tulcea au participat la prima proiecţie

kinodiseea.ro
KINOdiseea

Peste 300 de copii din judeţul Tulcea au participat, joi, la prima proiecţie a celei de-a IV-a ediţii a Festivalului internaţional de film pentru publicul tânăr Kinodiseea, se arată într-un comunicat de presă remis de Consiliul Judeţean (CJ) Tulcea.

Festivalul s-a deschis la Teatrul Jean Bart din municipiul reşedinţă de judeţ cu proiecţia desenului animat "Jim Button şi Lucas, mecanicul de locomotive", regizat de Dennis Gansel, Germania, şi a fost urmat de filmul "Lupul şi leul", regizat de Gilles de Maistre, Franţa, Canada, precum şi de un atelier coordonat de Paul Grec, potrivit Agerpres.

"Este de lăudat faptul că primari din tot judeţul se implică pentru a-i sprijini pe copiii din mediul rural să participe la astfel de evenimente. Pentru cei mici, este oportunitate extraordinară mai ales în contextul actual, după doi ani de pandemie şi salut, pe această cale, organizatorii acestui festival, pe care îi felicit pentru faptul că au reuşit să pună la punct şi în acest an o serie de evenimente de calitate pentru publicul tânăr", a declarat, într-o conferinţă de presă, administratorul public al judeţului Tulcea, Dumitru Mergeani, potrivit sursei amintite.

Proiecţiile de filme şi atelierele din cadrul festivalului vor continua până la sfârşitul săptămânii, evenimentul urmând să se încheie duminică, la ora 19.30, la Casa Avramide, cu prezentarea filmului "Merge şi-aşa", regizat de Valentin Urziceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.