Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început nebunia în Europa: un bărbat care striga că este din Hamas a agresat două femei. Un altul a comis atentatul terorist din Belgia

hamas

Un bărbat care a strigat că face parte din Hamas a agresat sexual două pasagere într-un tren din Zaragoza, Spania, acesta fiind reținut de Garda Civilă în tren, în timp ce se îndrepta spre Pamplona, potrivit ABC Spania. Tot aseară, un alt musulman, care susține că este din gruparea Stat Islamic a comis un atentat terorist în Belgia, informează Mediafax.

Citește și: Atentat în Bruxelles: Belgia în alertă teroristă maximă / Franța intensifică verificările la graniță

Garda Civilă a arestat duminică un bărbat acuzat că a strigat că aparține miliției islamiste Hamas, care a agresat două femei, atingându-le cu organele sexuale și a amenințat restul pasagerilor dintr-un tren care circula pe linia Zaragoza-Pamplona, potrivit unor surse din cadrul Gărzii Civile citate de ABC Espana.

Incidentul din Spania a avut loc în contextul războiului dintre Israel și Hamas, care a început în urmă cu mai bine de o săptămână, după o ofensivă surpriză lansată din Fâșia Gaza, care a pus jumătate din planetă în alertă antiteroristă.

Evenimentele s-au petrecut în timp ce convoiul, care a plecat din capitala aragoneză la ora 13.00 cu destinația Navarra la ora 15.30, a trecut prin Gallur. În jurul orei 14.15, Garda Civilă a primit un apel prin serviciul de urgență că unul dintre pasageri, un bărbat de 23 de ani de naționalitate marocană, „tulbura ordinea publică”.

După ce trenul a rămas blocat timp de o oră în gara din localitatea Zaragoza, bărbatul a fost arestat.

După cum susțin martorii, bărbatul a strigat că aparține Hamas și apoi i-a amenințat pe cei aproximativ 400 de pasageri din tren și, în mai mult decât atât, a agresat sexual două femei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.