Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început PROTESTUL în Piața Victoriei, număr SURPRIZĂ de oameni! Tudor Chirilă transmite LIVE - VIDEO

UPDATE

Aproximativ 100 de persoane sunt în Piață. Au fost aduse boxe și un microfon, iar mai mulți politicieni de la USR și-au anunțat prezența. Mălin Bot este Maestru de Ceremonii.

 

Știrea inițială

S-au anunțat proteste în Piața Victoriei pentru joi seara! Printre cei care s-au prezentat în fața Guvernului se află și Tudor Chirilă, vedeta de la PRO TV.

Chirilă a făcut un live-video pe pagina sa de socializare în care s-a arătat dezamăgit de prezența scăzută a protestatarilor. Așa cum se vede din imagini, aproximativ 20 de persoane sunt, la ora transmiterii acestei știri, în Piața Victoriei.

Citește și: EXCLUSIV Oamenii lui Carmen Dan, scut pentru sora lui Dacian Cioloș! Reacția care dinamitează spusele fostului premier

”Nu sunt mulți oameni în Piața Victoriei, e ca și când am fi singuri. Oamenii s-au resemnat. Motivul pentru care oamenii nu ies în stradă e pentru că ei cred că nu schimbă nimic. Unii nu ies în stradă pentru că sunt mulțumiți de țara lui Dragnea, PSD și ALDE.”, a spus Tudor Chirilă în live-ul pe care l-a făcut pe pagina sa de socializare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.