Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A început Scoala Politică de iarnă a tinerilor ALDE. Claudiu Catana, președintele TLDE: Trebuie să ne asumăm mai mult, este timpul nostru!

facebook.com
Claudiu Catana

Școala Politică de iarnă organizată de tinerii din ALDE are loc în aceste zile la Brașov sub Motto-ul Generația "NOI" în care Competența face diferența.

Tinerii lideri ALDE le-au prezentat membrilor TLDE parcursul politic al organizației de tineret, experiențele deja acumulate și obiectivele pentru viitor.

Președintele TLDE, Claudiu Daniel Catana, le-a transmis participanților un prim mesaj de mobilizare: "Dacă eu pot, poți și tu! Dacă și alți colegi de-ai noștri au putut și voi puteți. Actuala generație de tineri politicieni din ALDE este pregatită să își asume poziții de responsabilitate politică, întrucât mulți dintre noi am depășit de mult statutul de novici în politică. Noi, generația tânară din ALDE, trebuie să ne asumăm mai mult, este timpul nostru, suntem pregătiți să intrăm în competițiile electorale ce vor urma.“

Școala de Iarnă a TLDE - Generația ”NOI”. Competența face diferența se va desfășura în perioada 20 – 23 Februarie 2020 în Brașov (Hotel Ramada), având un număr de 120 de participanți, membrii Delegației Permanente a TLDE, precum și alți doi membri ai fiecărei filiale teritoriale TLDE care s-au implicat activ în activitățile politice și organizatorice ale filialelor de origine demonstrând calități de leadership și interes deosebit pentru dezvoltarea cunoștințelor legate de valori și principii doctrinare, pentru dezbatere și deliberare, pentru îmbunătățirea calităților retorice și persuasive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.