Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A încercat să convingă conducătorii unor autoplatforme să fure trei maşini parcate în Bucureşti. Poliția a intrat pe fir

Brigada Rutiera Bucuresti
politia rutiera masina duster

Un bărbat de 28 de ani este cercetat după ce a determinat conducătorii unor autoplatforme să fure trei maşini parcate în Bucureşti, iar poliţiştii au stabilit că el intenţiona să valorifice autoturismele la centre de dezmembrări, conform news.ro.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că poliţiştii au reţinut un bărbat de 28 de ani pentru instigare la furt calificat şi înşelăciune în formă continuată.
Anchetatorii au stabilit că în perioada iunie – august 2023 au fost înregistrate trei plângeri penale, prin care victimele, două dintre ele fiind administratori a două societăţi comerciale, reclamau furtul a trei autovehicule, toate parcate la trei adrese diferite din Sectorul 2.
“În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a conturat ipoteza că toate faptele ar fi fost comise de către un tânăr, în vârstă de 28 de ani. Probatoriul administrat a relevat faptul că bănuitul, cu intenţie, ar fi determinat în zilele de 4 iunie 2023, 17 iulie 2023 şi 6 august 2023, conducătorii a trei auto-platforme să sustragă cele trei maşini, pe care le-ar fi valorificat la diferite centre de dezmembrări, din Bucureşti şi judeţul Dâmboviţa”, au precizat poliţiştii.
Bărbatul de 28 de ani este cercetat sub control judiciar.
De asemenea, două dintre autoturismele furate au fost depistate şi predate proprietarilor.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.