Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A întors-o ca la Ploiești! Codrin Ștefănescu, după episodul 'Tudorele, fă ceva': 'Nu am vorbit de revocarea' lui Kovesi

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a susținut senin că nu a cerut niciodată revocarea Laurei Codruța Kovesi de la șefia DNA. Asta după numeroase declarații ale sale, dar și ale altor colegi din PSD și ALDE, în care au făcut presiuni pe ministrul Justiției ca să ceară președintelui Iohannis revocarea șefei DNA.

”Eu nu am vorbit despre revocare şi nimeni din PSD nu a vorbit despre revocare. Eu am spus, ca şi mulţi alţi colegi de-ai mei, că în momentul când au apărut ştirile şi înregistrările şi martorii pe cazul de la DNA Ploieşti, procurorul general, şeful DIICOT şi ceilalţi oameni care conduc instituţiile astea trebuia să ia nişte măsuri, inclusiv domnul ministru al Justiţiei trebuia să le ceară să ia măsuri", a declarat Ştefănescu, citat de Mediafax.

Gerul și ninsorile s-au abătut asupra României: Meteorologii au anunțat prognoza pentru următoarele zile

"Nu am vorbit de revocare, am vorbit pur şi simplu: luaţi acolo măsuri şi, după ce faceţi o anchetă repede, repede, veniţi în faţa românilor cu un comunicat de presă, cu o declaraţie, cu o conferinţă, spuneţi ce aţi găsit, cât de gravă este situaţia pentru că, între timp, zilele trec, probele se pot duce, oamenii aceia nu se întâmplă nimic cu ei, lumea este siderată, România cere răspunsuri, cerem toţi răspunsuri, şi răspunsurile astea nu mai vin. Aşa că sperăm că mâine ministrul Justiţiei dă câteva răspunsuri în sensul ăsta”, a adăugat Codrin Ştefănescu.

Întrebat ce aşteptări are din partea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, Ştefănescu a răspuns: „Toată lumea aşteaptă ceva să se întâmple, zic că am spus ce am avut de zis. Suntem în întârziere, nu s-au luat măsurile când trebuiau să fie luate. Acum nu putem decât să sperăm că oamenii aceştia îşi fac datoria”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.