Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A luat un buldoexcavator și a început să distrugă totul în jurul lui: polițiștii l-au oprit cu focuri de armă

buldoexcavator

Polițiștii din Alexandria, județul Teleorman, au tras focuri de armă pentru a opri șoferul unui buldoexcavator care conducea haotic și care a distrus culturile de mazăre ale unui localnic. Șoferul a părăsit vehiculul și este căutat, luni, de oamenii legii, informează Mediafax.

Poliția municipiului Alexandria a fost sesizată, în noaptea de duminică spre luni, de un bărbat din localitate care a spus că o persoană care conduce haotic un buldoexcavator i-a distrus culturile de mazăre.

O patrulă de siguranță publică a mers la fața locului. Polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă șoferul utilajului nu s-a conformat, continuându-și deplasarea pe centura ocolitoare a orașului și în zona extravilană.

Astfel, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, încercând să îl determine să oprească. Cu toate acestes, șoferul buldoexcavatorului a încercat, în repetate rânduri, să lovească autospecialele și pe polițiști, astfel că oamenii legii au folosit armamentul din dotare, către anvelopele vehiculului. Șofeerul nu a oprit nici de această dată.

În extravilanul localității, terenul accidentat nu a permis urmărirea de către polițiști, ulterior vehiculul fiind abandonat.

Polițiștii din Alexandria fac, luni, activități în vederea stabilirii identității și depistării acestuia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.