Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A murit Constantin Mudava, supranumit 'făcătorul de minuni' al lui Ceaușescu

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Constantin Mudava, cunoscut drept „vindecătorul” lui Nicolae Ceaușescu, a murit, joi, în Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, unde a fost internat după ce a suferit un infarct. Mudava avea 83 de ani, anunță MEDIAFAX.

Fiul lui Constantin Mudava, George Mudava, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că cel cunoscut drept vindecătorul lui Nicolae Ceașescu a murit în secția Îngrijiri Paleative, a spitalului din Târgoviște, unde fusese internat în urma unui infarct suferit în urmă cu două săptămâni.

“Am fost ieri (miercuri n.r.) la el. Nu a mai reacționat când vorbeam cu el. Se uita undeva departe. A murit de bătrânețe. Acum un an a făcut un accident vascular cerebral. L-am găsit căzut în casă. Își revenise, era pe picioarele lui. Acum a suferit un infarct. Era tot singur acasă. A fost găsit și dus la spitalul din Câmpina, iar de acolo l-am adus aici, la Târgoviște. Nu și-a mai revenit, oricât aș fi făcut. Era rău de tot”, a declarat George Mudava.

Acesta a mai precizat că înmormântarea lui Constantin Mudava va avea loc, duminică, la Târgoviște.

Constantin Mudava a scris, pe pagina sa de Facebook, cum a fost relația sa cu Nicolae Ceaușescu: “Am fost solicitat de către șeful statului din acea perioadă, Nicolae Ceaușescu, care m-a încadrat la Scornicești, judetul Olt, unde conducea clanul Ceaușescu-Bărbulescu, cu contract de muncă și unde mi-au creat condiții bune de lucru cu 3 cabinete. Acolo am practicat această medicină generală pe mii și mii și mii de oameni din țară și din străinătate, pe tot felul de afecțiuni și boli, incurabile prin medicina clasică. După căderea regiumului Ceaușescu am practicat această medicină în Germania, în orasul Munchen, pe alte mii și mii de cazuri”.

În ultima perioadă, Constantin Mudava se mutase la Câmpina, județul Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.