Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A murit Costin Georgescu, fostul director SRI din perioada CDR

costin georgescu

Costin Georgescu, fost director SRI în perioada 1997-2000, a murit vineri, 23 iunie 2023, la vârsta de 81 de ani. Acesta se afla într-un spital din Elveția, într-o stare gravă.

Născut la Craiova, în februarie 1942, Georgescu a fost membru PNL, partid din partea căruia a fost ales deputat, în perioada octombrie 1996 – iunie 1997. De asemenea, Georgescu a fost șef coordonator al departamentelor funcționale ale CDR (1993-1996).

S-a retras din funcția de șef al SRI în decembrie 2000, după ce CDR a pierdut alegerile. În perioada ianuarie 2001 – august 2004, Georgescu a îndeplinit funcția de ambasador al României în Cipru.

A absolvit Facultatea de Construcții Hidrotehnice din cadrul Institutului de Construcții București (1967). După absolvirea facultății, a lucrat ca inginer, șef de șantier, șef grup de șantiere, director tehnic proiectare și director de trust de construcții. A îndeplinit apoi funcția de director de dezvoltare la Societatea “R” SA, societate din care făcea parte “România Liberă” (1992-1996).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.