Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A murit Marchizul de Bath; celebrul aristrocrat avea COVID-19

i.pinimg.com
Alexandre Thynn Bath

Alexander Thynn, al 7-lea marchiz de Bath, a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 87 de ani, din cauza coronavirusului. Potrivit casei Longleat, marchizul a murit la spitalul din Bath, în care era internat de la 28 martie, scrie News.ro.

  • “Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să anunţăm că Lord Bath a murit la vârsta de 87 de ani. Alexander Thynn, al 7-lea marchiz de Bath, a încetat din viaţă sâmbătă, 4 aprilie. El a fost internat în spitalul Royal United din Bath la 28 martie, iar acolo s-a confirmat că avea coronavirus. Familia doreşte să îşi exprime aprecierea pentru echipa de asistente, doctori şi ceilalţi angajaţi care au avut grijă de Alexander cu dăruire, atât de profesionist şi cu compasiune în aceste vremuri extrem de dificile pentru toţi. Cei din familie vă cer cu politeţe o perioadă de respectare a intimităţii lor pentru a îşi plânge pierderea”, se arată într-un comunicat al casei Longleat.

Alexander Thynn, unul dintre cei mai cunoscuţi aristocraţi britanici, era celebru pentru ţinutele sale excentrice şi viaţa sa privată “colorată”, scrie bbc.com. El a fost proprietarul Longleat House, o reşedinţă care deţinea şi un parc safari în care puteau fi văzuţi lei. În 2009, averea lui Thynn era estimată de Sunday Times la 157 de milioane de lire sterline.

Vezi si: Când ar putea fi epidemia declarată învinsă în România: simulare prezentată premierului Orban și ministrului Sănătății .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.