Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A murit tânăra gimnastă care a făcut furori la 'Românii au talent' / VIDEO cu dansul care a impresionat publicul până la lacrimi

gimnasta

Emma Neagu, gimnasta care a impresionat juriul din acest sezon al emisiunii Românii au talent, a murit la vârsta de 15 ani, din cauza cancerului osos de care suferea de doi ani, potrivit Libertatea.

„Emma nu şi-a dorit să fie amintit drept fata bolnavă de cancer şi a urât expresia ‘a pierdut bătălia’. Îşi dorea, în schimb, să fie pomenită drept fata care putea să meargă în mâini şi să facă mişcări complicate în ciuda cancerului. Deşi avea o vârstă fragedă, Emma a fost suficient de înţeleaptă încât să ştie că o victorie ţine doar de viziunea proprie şi de ceea ce laşi pe această lume, nu de final”, se arată în mesajul transmis de familia sa.

În urmă cu doi ani, Emma a fost diagnosticată cu cancer osos, iar mama copilei a povestit la Pro TV că, deşi medicii i-au spus că îi pot salva piciorul, ea a ales să-l amputeze pentru a putea dansa în continuare.

Înainte cu o lună de a apărea la show-ul de talente, Emma a avut o discuție cu Nadia Comaneci, care a fost extrem de impresionată de povestea vieții sale și de ambiția adolescentei de lupta cu boala și pentru a-și îndeplini visul de a ajunge o mare gimnastă.

”Dragă Emma, discuția purtată cu tine la telefon mi-a înseninat ziua, Emma Neagu. Curaj și determinare. Adolescentă, 14 ani, ALEGE să renunță la picior și acceptă să îi fie pus invers, ca un genunchi, doar ca să continue să practice gimnastica, după ce a fost depistată cu cancer”, scria Nadia pe contul său de Instagram, alături de câteva poze cu Emma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.