Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A nins pe Transfăgărășan

Drumul Naţional 7C – Transfăgărăşan, închis parţial până la sfârşitul lunii iunie pe segmentul Piscu Negru – Bâlea Cascadă, este în continuare acoperit de zăpadă, drumarii acţionând cu autospecialele pentru îndepărtarea zăpezii şi pentru eliberarea drumului, scrie news.ro.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, o bandă de circulaţie a fost eliberată aproape în totalitate până la Bâlea Lac, însă din cauza căderilor massive de pietre, iarna trecută, există în continuare pericolul producerii unor avalanşe.

Reprezentanţii instituţiei spun că este necesară refacerea mai multor elemente de siguranţă a circulaţiei.

„Continuă lucrările de deszăpezire pe Transfăgărăşan. Colegii noştri de la SDN Sibiu au reuşit să elibereze aproape în totalitate o bandă de circulaţie până la Bâlea Lac, însă mai este foarte mult de lucru. Peste iarnă au fost căderi masive de pietre şi există în continuare pericolul producerii unor avalanşe. În plus trebuie refăcute mai multe elemente de siguranţa circulaţiei (parapete sau indicatoare rupte)”, scrie Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov pe Facebook.

Drumul Naţional 7C – Transfăgărăşan este blocat parţial până în 30 iunie pe sectorul de drum cuprins între kilometrul 104 (Piscu Negru – jud. Argeş) şi kilometrul 130,8 (Bâlea Cascadă – jud. Sibiu). Porţiunea închisă se redeschide circulaţiei începând cu 1 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.