Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A patra remiză albă la Cupa Mondială. Uruguay și Coreea de Sud s-au încurcat reciproc

dohanews.co
qatar world cup

Primul meci al Grupei H, de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar s-a încheiat joi cu cea de a patra remiză fără goluri din primele 5 zile ale competiției. Suarez & Co nu au reușit să străpungă apărarea arțăgoșilor sud coreeni, Uruguay - Coreea de Sud încheindu-se 0-0, anunță Mediafax.

După o primă perioadă de tatonare, în care niciuna din echipe nu a arătat veleități ofensive deosebite, Valverde a amenințat pentru prima dată poarta lui Seung-Gyu Kim, cu un șut ce a trecut puțin peste, în minutul 19.

Sud coreenii au ripostat, provocând apărarea uruguayană să intervină decisiv în două-trei ocazii, anihilate în ultimă instanță, înainte de a deveni cu adevărat periculoase.

Ui-Jo Hwang a fost primul asiatic care a reușit să trimită spre poartă, din careu, dar mingea a trecut peste transversală.

Ultima ocazie a reprizei l-a avut la finalizare, în minutul 43, pe sud-americanul Diego Godin, care s-a înalţat și a trimis cu capul în bara din stânga portarului, după un corner bine executat.

În repriza secundă s-a jucat în fața ambelor suprafețe de pedeapsă, dar nici înlocuirea lui Suarez cu Cavani nu a fost suficientă pentru a anima partida.

Abia în ultimele minute de joc s-au înregistrat ocazii de gol la cele două porți.

Întâi uruguayenii Nunez și Valverde au trecut pe lângă deschiderea scorului, primul cu un șut puțin pe lângă poartă și al doilea cu o torpilă la vinclu, care l-a învins pe Kim, dar a nimerit încheietura băriilor.

La cealaltă poartă, Heung-Min Son și In-Beom Hwang au șutat și ei, însă fără să prindă cadrul porții lui Sergio Rochet.

A patra remiză albă de la Qatar 2022 lasă deschise șansele pentru ieșirea din grupe pentru ambele naționale, care așteaptă acum rezultatul confruntării dintre Portugalia și Ghana, de la ora 18.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.