Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A plouat cu sesizări ciudate la OPC - Epilatul definitiv, păpușa gonflabilă, energiile furate sau rujul, printre cadourile 'reclamate' de 8 martie

twitter.com
smile zambet

Femei și bărbați reclamă cadourile de 8 Marie la Protecția Consumatorilor. Un bărbat a spus că părul încă îi crește, deși s-a epilat definitiv, altul a fost nemulțumit de păpușa gonflabilă, o femeie a reclamat energiile captate prin pereții unei pensiuni, iar alta a dus înapoi rujul folosit.

Pentru a fi siguri că surprind plăcut femeile în această perioadă a anului, pe lângă darurile oferite persoanelor iubite, domnii sunt dispuși să apeleze chiar și la saloanele de înfrumusețare.

Alina lucrează de 14 ani într-un astfel de salon din orașul Iași și susține că, în preajma zilei de 8 martie, tot mai mulți bărbați vin la ea nu doar pentru tunsori ci și pentru epilare și chiar pentru pensarea sprâncenelor.

„Nu am întâmpinat până acum situații în care partenera să se plângă după ce iubitul ei s-a epilat sau și-a pensat sprâncenele. Singurul lucru pe care-l cer bărbații atunci când sunt pensați e ca sprâncenele să nu fie prea subțiri”, a spus Alina, potrivit Mediafax.

Alexandru Cumpănașu, acuzații grave: Statul îl vrea mort pe Gheorghe Dincă

Totuși, a existat un caz atipic în care, la un an după ce și-a făcut epilare definitivă cu laser, un bărbat a reclamat la Protecția Consumatorilor faptul că rezultatul a fost nesatisfăcător și că părul tot i-a crescut.

Potrivit unor surse din cadrul ANPC, în această situație plângerea a fost clasată pentru că bărbatul nu urmase procedurile de pe prospect și nu a repetat ședințele.

Tot la Protecția Consumatorilor, în anii trecuți, s-au înregistrat sesizări tot mai ciudate în preajma zilei de 8 martie.

De exemplu, o doamnă care a decis să petreacă Ziua Femeii la o cabană din zona Brașov a făcut o plângere la Protecția Consumatorului pentru un motiv cu adevărat bizar.

„O femeie care a stat cazată la o pensiune din județul Brașov, acuza faptul că cei de la pensiune au montat niște magneți în pereți care sa-i capteze energiile și să le transfere către politicienii de la putere”, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul CRPC Brașov.

Deși discutăm de ziua de 8 martie, care este dedicată în totalitate femeii, au existat în această perioadă multe sesizări și din partea bărbaților. Vorbim de situații în care aceștia au comandat, pe internet, produse care îmbunătățesc viața sexuală dar care nu au dat rezultate. Doamnele au fost dezamăgite, iar domnii au fost obligați să reclame produsele.

Președintele PSD, răspuns TĂIOS pentru PNL cu privire la frații Micula: 'Orban să spună care a fost urgența'

De asemenea, un bărbat și-a făcut „cadou" în preajma zilei de 8 Martie, o păpușă gonflabilă de care, ulterior, nu a fost mulțumit. El a depus, tot la Protecția Consumatorilor, o plângere în care reclama faptul că după ce a umflat-o nu semăna deloc cu imaginea de pe cutie.

Inclusiv cadourile oferite de 8 martie se întâmplă să nu fie tocmai pe placul doamnelor și domnișoarelor. De exemplu, o femeie care a primit un voucher de la un magazin din Piatra-Neamț, în valoare de 200 de lei, nu a fost deloc încântată de el.

„Pentru domnii care veneau să cumpere cadouri de 8 martie, aveam și carduri-cadou. Domnul a venit și a cumpărat un astfel de voucher în valoare de 200 de lei, l-a împachetat frumos și i l-a oferit soției. Femeia s-a întors la magazin și a spus că ea nu vrea să cumpere cu acel card nimic și că vrea banii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, administratorul magazinului.

Există și cazuri în care darurile primite de femei să nu fie tocmai pe placul partenerilor. O astfel de situație s-a întâmplat tot la un magazin din Piatra-Neamț unde, după ce i-a cumpărat un ruj persoanei iubite, bărbatul s-a răzgândit și i-a cerut să îl schimbe.

„Un cuplu a venit la magazin să cumpere cadou de 8 martie. Au văzut un ruj frumos pe care doamna l-a încercat și au căzut amândoi de acord că îi stă bine. I l-a cumpărat cadou și la scurt timp femeia s-a întors reclamând că iubitul ei s-a răzgândit și i-a spus că nu îi stă bine deloc și să îl schimbe”, a spus proprietarul magazinului, pentru MEDIAFAX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.