Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A plouat cu amenzi la protest! Sancțiuni în valoare de 7.500 de lei

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam jandarmi piața victoriei

Jandarmeria a aplicat amenzi în valoare totală de 7.500 de lei celor șase persoane care au fost ridicate în timpul protestelor de miercuri seară, potrivit Mediafax.

„Ca urmare a incidentelor înregistrate în cursul serii de miercuri, 20 iunie 2018, în zona Piața Victoriei, precizăm că jandarmii din cadrul DGJMB au condus la secția de poliție 6 persoane, în vederea identificării acestora și luării măsurilor legale. De asemenea, menționăm că au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 7.500 lei”, informează Jandarmeria.

Aproximativ două mii de oameni au protestat în fața sediului Executivului, nemulțumiți de adoptarea modificărilor la Codul de procedură penală. Au existat și incidente. Zeci de protestatari s-au așezat pe carosabil, în semn de protest, și s-au îmbrâncit cu forțele de ordine. Traficul a fost parțial blocat în zonă.

Citește și: Mihai Șora, bruscat de jandarmi: 'Mișcă-te mai încolo, moșule!'. Avertismentul filosofului - 'Ne așteaptă zile grele, dragi prieteni'

Jandarmeria Capitalei a anunțat, miercuri seară, că șase protestatari, care au blocat traficul pe bulevardul Aviatorilor din zona Pieței Victoria, au fost ridicați și duși la poliție pentru audieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.