Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A provocat un accident fiind sub influența alcoolului. Trei persoane au fost rănite în județul Bistrița-Năsăud

oradesibiu.ro
accident semn

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident rutier produs Drumul Judeţean 172E, între Herina şi Lechinţa, judeţul Bistriţa-Năsăud. Unul dintre şoferi avea o alcoolemie de de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ISU şi IPJ Bistriţa-Năsăud au intervenit, sâmbătă dimineaţă, la un accident rutier în urma căruia au rezultat trei victime, dintre care una blocată în autoturism.

Toate victimele au fost conştiente şi cooperante.

Toate cele trei victime au fost transportate la spital (UPU SMURD Bistriţa) pentru investigaţii medicale amănunţite”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

La locul evenimentului, poliţiştii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani din Lechinţa a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 21 de ani din Lechinţa.

În urma accidentului cei doi şoferi cât şi un pasager din autoturismul condus de tânărul de 21 de ani au fost răniţi. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul ca soferul de 36 de ani se afla sub influenţa alcoolului, rezultând valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.