Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A TERORIZAT Ardealul și i-a exasperat pe polițiști - Cel mai mare spărgător de locuințe din zona Ardealului a fost prins la Cluj

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, cunoscut drept „cel mai mare spărgător de locuințe” din zona Ardealului, după ce a avut probate 70 de furturi în anii anteriori, acum fiind urmărit național și internațional, a fost prins la Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Poliția Cluj, polițiștii din Cluj-Napoca au depistat un bărbat urmărit național și internațional.

Bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada București și asupra lui a fost găsit un rucsac în care se găseau unelte, folii aluminiu, potoarcă și alte bunuri care se folosesc la pătrunderea prin efracție în locuințe, conform Mediafax.

”Pe numele bărbatului erau emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani, 6 luni și 934 zile închisoare pentru furt calificat și 1 an și 934 zile închisoare, pentru furt. Mandatele au fost emise în anii 2017, 2018, de către Judecătoriile Dej și Cluj-Napoca”, arată IPJ Cluj.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 54 de ani este cercetat pentru tentativă la furt calificat, în formă continuată, după ce, în luna decembrie 2018, ar fi încercat să pătrundă în mai multe locuințe de pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri.

Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.

Surse din cadrul Poliției clujene declară că bărbatul este cunoscut ca fiind ,,cel mai mare spărgător de locuințe” din zona Ardealului, în condițiile în care în anii 2002 - 2003 avea probate 60 - 70 de furturi din locuințe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.