Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A ucis două femei și a plătit cu viața. I s-a administrat un ser letal

executie

Un bărbat de 54 de ani, condamnat la moarte pentru uciderea a două femei în 1996, a fost executat marţi în Florida, în sud-estul Statelor Unite.

Michael Zack a fost executat prin injecţie letală în penitenciarul Raiford. El şi-a exprimat regretul pentru faptele sale într-un mesaj publicat de un grup de locuitori din Florida care se opun pedepsei cu moartea, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Bărbatul a fost condamnat la moarte în 1997 pentru agresiune sexuală, jaf şi uciderea unei femei pe care tocmai o întâlnise într-un bar. El a fost găsit vinovat, de asemenea, de uciderea unei alte femei pe care o întâlnise într-un bar în aceeaşi perioadă, pentru care a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Apelul depus de avocaţii săi pe motiv că bărbatul suferea de o dizabilitate mintală din cauza sindromului alcoolic fetal au fost toate respinse, inclusiv apelul său de luni la Curtea Supremă pentru suspendarea executării.

El este al şaselea condamnat executat în statul Florida de la începutul acestui an şi al 19-lea din Statele Unite, toate execuţiile fiind prin injecţie letală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.