Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A venit nota de plată pentru fanii lui Juventus: o parte din Tribuna Sud va fi închisă pentru un meci din cauza scandărilor rasiste la adresa lui Lukaku

Juventus

O parte din Tribuna Sud a stadionului echipei Juventus va fi închisă pentru un meci, a anunţat, joi, Liga italiană, la două zile după scandărilor rasiste la adresa atacantului echipei Inter Milano, Romelu Lukaku.

Internaţionalul belgian a fost ţinta insultelor rasiste după ce a egalat din penalti în ultimele minute ale semifinalelor Cupei Italiei cu Juventus, scor 1-1.

Serie A, care organizează Cupa Italiei, a declarat într-un comunicat că inelul inferior al tribunei de sud a stadionului Allianz va fi închis pentru un meci în urma scandărilor rasiste rostite de „majoritatea suporterilor” din acest sector.

Lukaku a fost eliminat pentru un al doilea cartonaş după ce a sărbătorit golul în faţa sectorului din tribună în care se afla suporterii din Torino, ducând degetul la gură.

Mjlocaşul columbian al echipei Juventus, Juan Cuadrado, şi portarul formaţiei Inter, Samir Handanovic, eliminaţi şi ei în urma unei altercaţii la fluierul final, au primit suspendări de trei meciuri şi, respectiv, de un meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.