Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A vrut să aprindă focul cu benzina și s-a autoincendiat

dc news
pompieri

Un bărbat în vârstă de 68 de ani din judeţul Neamţ a fost grav rănit în urma unui incendiu, el suferind arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu ajutorul benzinei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a anunţat că pompierii au fost anunţaţi, duminică după-amiază, de producerea unui incendiu la o casă în comuna Ţibucani. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean.

„La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flăcără deschisă într-una din camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuinţă. Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Au ars obiecte de mobilier, materiale textile şi obiecte de uz casnic din interiorul camerei. Proprietarul locuinţei, un bărbat de 68 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 50 % din suprafaţa corpului şi la căile respiratorii”, a transmis ISU Neamţ.

Bărbatul a fost transportat la UPU Neamţ, scrie news.ro.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de faptul că bărbatul a încercat să aprindă focul în sobă cu ajutorul benzinei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.