Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare de ultima oră a falsului medic italian - Matteo Politi cere să fie eliberat din arest/ Ce spune avocatul bărbatului

Inquam Photos - Octav Ganea
Inquam Matteo Politi

Matteo Politi, italianul acuzat ca a practicat medicina fara drept, cere eliberarea din arest, după ce in urma cu cateva zile judecatorii au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile.

„Dacă pacientele nu se duceau la clinică, în mod evident nu aveau nici un pericol. Pe de altă parte, lăsarea în libertate a lui Matteo Politi nu reprezintă vreun pericol pentru vreo pacientă, pentru că nu el merge să opereze prin metrou și când vede o pacientă, este cu bisturiul pe ea. Ele s-au dus la clinică la el”, a declarat avocatul Daniel Ionașcu, avocatul lui Matteo Politi, potrivit Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 il cerceteaza pentru înșelăciune în formă continuată și simplă și de exercitarea fără drept a profesiei.

Citeste si Emoții URIAȘE pentru șefa ÎCCJ - Cristina Tarcea, la judecata CSM după ce a fost găsită vinovată de Inspecția Judiciară

Povestea barbatului a fost facuta publica de jurnalistii Libertatea.ro, iar ulterior acesta a parasit Capitala. A fost prins saptamana trecuta in timp ce incerca sa paraseasca Romania cu trenul, la Arad.

În 2011, Matteo Politi a primit o sentinţă de un an şi jumătate cu suspendare în Italia, pentru acelasi gen de fapte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.