Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marcel Ciolacu, tricou cu mesaj împotriva violenței femeilor, în timp ce violența verbală e la nivel înalt, chiar în Parlament

PSD
ciolacu cu tricou cu mesaj

Premierul Marcel Ciolacu a purtat astăzi un tricou cu mesaj antiviolență. Atât el cât și membrii PSD din Parlament au avut tricouri cu mesajul: Stop violenței împotriva femeilor.

Astăzi este și ziua de naștere a premierului Marcel Ciolcau, mesajul de pe tricoul său fiind poate un cadou oferit femeilor care suferă din cauza violenței domestice.

Potrivit unor surse avizate ar fi existat discuții în interiorul PSD în privința limbajului pe care l-a avut Alfred Simonis ca reacție la ceea ce îi spusese liderul AUR, mai mulți social-democrați reproșiindu-i replica, în termeni reprobabili, având în vedere că este președintele Camerei Deputaților.

Inclusiv ieri, când Siomonis și George Simion se înjurau, de la Tribuna Parlamentului una dintre președintele de comisie de specialitate vorbea despre violența împotriva femeilor care ar trebui să fie combătută în țara noastră.

Scandalul dintre președintele Camerei Deputaților și liderul AUR a început încă de la începutul ședinței de plen când George Simion a mers la prezidiu unde s-a certat ca la ușa cortului cu Alfred Simonis. Cei doi si-au adresat cuvinte grele.

Galerie foto:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.