Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marina Tauber 'îi acordă' Guvernului de la Chișinău 24 de ore pentru achitarea integrală a facturilor la utilități: Această guvernare de nimic nu ne va intimida

stiri.md
marina tauber

Mâna dreaptă a fugarului Ilan Șor, Marina Tauber a transmis un mesaj în română dar și în rusă în care deputatul transmite Guvernului de la Chișinău să rezolve cererea privind achitarea integrală a facturilor pentru utilități în următoarele 24 de ore.

“În ciuda tuturor obstacolelor create de guvernare, am reușit să-i transmitem Guvernului rezoluția aprobată de zecile de mii de participanți la miting. Mișcarea Pentru Popor îi acordă puterii 24 de ore, pentru a îndeplini cererea privind achitarea integrală a facturilor pentru utilități.

Vom continua să luptăm pentru drepturile oamenilor! Această guvernare de nimic nu ne va intimida! Ei sunt niște lași, care se ascund de poporul nemulțumit în spatele cordoanelor de polițiști și ofițeri ai serviciilor secrete.

Noi suntem însă mult mai mulți…”, a scris deputatul.

 

Marina Tauber a mai declarat că dacă autoritățile cred că îi pot opri pe oameni, se înșală amarnic!

Determinarea susținătorilor noștri este nemărginită. Astăzi, la Bălți, poliția a blocat circulația autobuzelor care transportau oameni la o demonstrație pașnică la Chișinău. Autoritățile au crezut că, în acest mod, vor stinge spiritul protestatar și îi vor determina să revină acasă. Maia Sandu și PAS nu-i cunosc însă pe oamenii de la Bălți! Sute de bărbați și femei au răspuns la acest abuz prin formarea unei coloane care a mărșăluit organizat spre Chișinău, conform omniapres.md.

Ei au parcurs aproximativ 20 de kilometri pe jos în această zi de martie cu vânt, pentru că se respectă și nu pot lăsa pe nimeni să decidă în locul lor ce să facă sau cum să acționeze.

Nu sunt deloc surprinsă de această acțiune a oamenilor de la Bălți – oameni cu puternică voință și ci determinare de nezdruncinat.

De dragul unor astfel de oameni, am participat la alegerile pentru postul de primar al capitalei de nord și, de atunci, ei ocupă un loc special în inima mea!, mai notează Marina Tauber pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.