Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ABA Jiu continuă defrişarea vegetaţiei pe digurile de la Dunăre

Cristi Șelaru
Dunărea

Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Jiu, prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj, continuă acţiunea mecanizată de curăţare a digurilor de la Dunăre, pe o lungime de 20 km, pentru menţinerea în stare bună de funcţionare a lucrărilor cu rol de apărare împotriva inundaţiilor.

Potrivit directorului ABA Jiu, Răzvan Şerban, lucrările de curăţare au început în luna martie, din zona Dăbuleni, şi vor continua până la sfârşitul anului, informează Agerpres.

"Lucrarea mecanizată se execută cu motodefrişatorul pe digul din sectorul Bistreţ-Nedeia-Jiu şi are rolul de a îndepărta vegetaţia crescută spontan pe digurile amintite. Acestea sunt executate de către formaţia de lucru Dunăre-Nedeia din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Dolj, pe o lungime de 20 de km. Acţiunea de defrişare se realizează anual, pe întreaga zonă îndiguită a Dunării din judeţul Dolj, specialiştii SGA Dolj menţinând astfel în stare bună de funcţionare lucrările cu rol de apărare împotriva inundaţiilor", afirmă directorul ABA Jiu, Răzvan Şerban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.