Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abel Ferreira este alegerea lui PAOK Salonic, după plecarea lui Răzvan Lucescu

Facebook PAOK Salonic
PAOK Salonic

Abel Ferreira (40 de ani) este alegerea lui PAOK Salonic, după plecarea lui Răzvan Lucescu. L’Equipe notează că patronul Ivan Savvidis l-a şi convins pe portughez, aflat în acest moment sub contract cu gruparea Sporting Braga, potrivit Agerpres.

Campioana Greciei trebuie să achite o clauză de reziliere în valoare de două milioane de euro, aceeaşi sumă pe care Al-Hilal a plătit-o pentru a-l putea lua pe Răzvan Lucescu. Românul a realizat eventul în Grecia, dar a preferat să plece acum, existând disensiuni în privinţa transferurilor. A rămas fără unii dintre cei mai buni jucători, după ce mijlocaşii Shakov şi Canas au fost vânduţi fără a fi consultat. Tehnicianul a preferat ca în aceste condiţii să dea curs ofertei saudiţilor de la Al-Hilal, care l-au dorit şi-n trecut. Cum PAOK va evolua în preliminariile Ligii Campionilor şi vor cel puţin calificarea în grupele Europa League, s-a decis că cel mai potrivit om care poate să îndeplinească obiectivul este Ferreira, în ciuda sumei de bani care trebuie plătită celor de la Braga.

Citește și: Echipa de judo cadeți a României a câştigat medalia de argint în finala Campionatului European de judo de la Varșovia

Abel Ferreira este antrenorul formaţiei din Portugalia din 2017, când a fost promovat de la echipa a doua. În cei doi ani a condus echipa în 102 partide şi are o medie de puncte de 1.96/ meci. În sezonul recent încheiat, Braga a terminat pe locul 4. În trecut, a mai antrenat la Sporting, echipa U21 şi echipa a doua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.