Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ABERANT Deși primește printre CELE MAI PUȚINE doze de vaccin din România, Timișoara deschide primul centru non stop de vaccinare

deBanat.ro.
centru vaccinare

Aflată în carantină de mai bine de două săptămâni, timp în care rata de infectare a crescut, Timișoara se laudă cu deschiderea primului centru de vaccinare deschis non stop. Acesta se află la Spitalul Județean însă nu pare a fi extrem de util, în condițiile în care Timișoara primește printre cele mai puține doze de vaccin din țară.

Citește și: ALERTĂ Tânăr de 35 de ani, din Vaslui, MORT după rapelul cu Pfizer

”Am participat în această dimineață la deschiderea primului centru de vaccinare non-stop din România, la Spitalul Județean Timișoara. Este un pas consistent către imunizarea unui important segment de populație și imaginarea unui nou început, fără pandemie. Aseară am purtat o discuție cu coordonatorul național al campaniei de vaccinare, domnul Valeriu Gheorghiță și m-a asigurat de sprijinul lui pentru implicarea medicilor de familie în campania de vaccinare și pentru alocarea unui număr mai mare de vaccinuri având în vedere criza cu care ne confruntăm la Timișoara și în zona periurbană”, a declarat șeful CJ Timiș, Alin Nica, potrivit debanat.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.