Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ABERANT Lucian Bode e DERANJAT că polițiștii l-au filmat pe Christian Ciocan: 'Trebuie văzut de când se ocupă cu înregistrări'

Inquam Photos / Octav Ganea
lucian bode

Reprezentanții Sindicatului Europol îl acuză pe comisarul șef Christian Ciocan, director împuternicit al Unității de Politici Publice din MAI, că a încălcat legea prin șapte fapte. Potrivit sindicaliștilor, Ciocan i-a amenințat și a încercat să-i intimideze pe agenții de Poliție. Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a cerut o anchetă în acest caz și nu exclude ca Ciocan să fie exclus din Poliție. Bode se arată profund deranjat de faptul că un oficial al MAI a fost în stare să genereze astfel de subiecte, care pun în discuție în spațiul public profesionalismul angajaților MAI, dar și fac de râs această meserie. Ministrul se arată, de asemenea, deranjat de faptul că polițiștii au filmat momentul și au dat imaginile sindicatului.

„Am văzut și eu imainile cu domnul Ciocan. Sunt chestiuni care îmi sunt neclare. Am solicitat un raport de urgență. Pe baza acelui raport voi lua măsuri.

Le-am văzut din interiorul unei secții de Poliție, nu un lucru uzual. Trebuie văzut de când colegi polițiști se ocupă cu înregistrări și se dau sindicatului.

Trebuie văzut ce a avut loc în ziua respectivă. (...) Vreau să văd procesul verbal dacă a fost întocmit și așa mai departe. Voi lua măsuri.

Indiferent că ești director sau agent astfel de atitudini nu sunt normale. Ești polițist 24 de ore din 24. Atitudinea ta trebuie să impună respect.

Înțeleg că a fost sancționat pentru că avea ITP-ul expirat. Nu contează cine este proprietarul mașinii.

Nu mai contează cine pe cine a adus. Contează să respecți legea. Să ai o atitudine corectă, să nu dai subiecte și să generezi astfel de subiecte.

Din raport va rezulta tot filmul evenimentului.

Nu exclud nici o măsură. El e împuternicit pe funcție", a spus Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: CIRC în sediul poliției: PRINS FĂRĂ ITP, acte, RCA și plăcuțe de înmatriculare, Christian Ciocan a făcut scandal în secție

Citește și: Precizările MAI în cazul Ciocan .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.