Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abia acum s-a aflat: Cum l-a umilit Vladimir Putin pe Nikolas Sarkozy / VIDEO

www.dailystar.com.lb
Vladimir Putin

Imagini incredibile cu Vladimir Putin şi Nikolas Sarkozy în prim plan. Modul în care şeful de la Kremlin l-a umilit pe fostul preşedinte al Franţei a uimit o lume întreagă.

Citeşte şi: Un fost baron local liberal a ajuns după gratii: Decizia e DEFINITIVĂ

Un documentar difuzat joi în Franța dezvăluie culisele unei întrevederi controversate dintre Vladimir Putin și Nikolas Sarkozy, întâlnire care a avut loc în anul 2007, la scurt timp timp după ce ultimul preluase președinția Franței. Potrivit jurnalistului Nicolas Hénin, Sarkozy a fost umilit de Putin în timpul discuție într-o așa măsură încât, despre Sarkozy s-a spus în acel moment că s-a îmbătat în timpul întâlnirii. De fapt, șeful statului francez era de-a dreptul bulversat de cele discutate, informează bfmtv.com.

Documentarul ”Misterul Putin” arată foarte clar cum actualul lider de la Kremlin, desemnat recent pentru a patra oară „cel mai puternic om din lume” de revista Forbes, folosește tehnici de intimidare față de omologii săi. El nu se sfiește să-i pună la punct și chiar să-i umilească atunci când atitudinea lor îl nemulțumește, potrivit jurnalistului citat.

Citește și: ȘOC la McDonald’s! S-au scumpit toate produsele: Iată noile prețuri

În cadrul întrevederii amintite, Nikolas Sarkozy l-a avertizat pe Vladimir Putin că vor discuta despre subiecte sensibile. De altfel, el a și catalogat drept „inadmisibile” subiectul morților din Cecenia și cel al asasinatului jurnalistei Anna Politkovskaïa. Potrivit surselor citate de Nicolas Hénin, după un moment de tăcere, Putin i-a spus fără ocolișuri lui Sarkozy că nu ar trebui să fie atât de obraznic.

După ce i-a atras atenția asupra diferenței de mărime dintre statele lor, Putin i-ar fi spus omologului său francez: ”Acum, ori vei continua pe acest ton și te voi strivi, ori nu mai vorbești așa și vei vedea. Tocmai ai devenit președintele Franței, dar eu pot face din tine regele Europei”. Potrivit jurnalistului, Nikolas Sarkozy a fost mai mult decât șocat de ceea ce a auzit. El a ieșit zâmbind în fața jurnaliștilor, dar vizibil bulversat, ceea ce i-a făcut pe reprezentanții presei să creadă că cei doi șefi de stat au făcut abuz de votcă în timpul întrevederii, conform B1TV. Însă, toată lumea a scăpat din vedere în acel moment un detaliu: niciunul dintre cei doi nu este un mare fan al alcoolului.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.