Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Abia acum s-a aflat despre SFIDARE: Cum a fost UMILIT Donald Trump de Prinţii Charles şi William

Donald Trump nebun

Prinţii Charles şi William "nu erau dispuşi" să-l întâlnească pe preşedintele american Donald Trump în timpul vizitei acestuia în Marea Britanie, a relatat duminică The Sunday Times, citat de EFE.

Potrivit surselor ziarului britanic, prinţul Charles, succesorul Reginei Elisabeta a II-a la tronul Marii Britanii, şi primul său născut, prinţul William, "au refuzat" să-l primească pe liderul de la Casa Albă care, împreună cu soţia sa Melania, au luat vineri ceaiul cu regina Elisabeta a II-a la castelul Windsor.

Citește și: Ingrid Mocanu șterge pe jos cu Alexandra Lăncrănjan, procurorea Tel Drum. Ce acuzații grave îi aduce

"Este foarte ciudat că regina era singură. De obicei, este însoţită de cineva", au relatat sursele citate, care a calificat comportamentul celor doi prinţi drept "o sfidare", scrie agerpres.ro.

Publicaţia britanică mai scrie că, deşi soţul reginei, prinţul Philip, s-a retras din viaţa publică toamna trecută, "el merge acolo unde vrea să fie" şi, "dacă ar fi vrut" s-o însoţească pe regină la întâlnirea ei cu familia Trump, "ar fi putut-o face".

Citește și: Lidl a dat lovitura! Ce urmează să lanseze gigantul german

Atât Downing Street (sediul guvernului britanic - n.r.), cât şi Palatul Buckingham au insistat că prezenţa în ţară a lui Trump nu era o vizită de stat, ci o vizită de lucru, şi că în agendă era inclusă doar o întrevedere cu regina, în vârstă de 92 de ani.

Un funcţionar guvernamental a declarat pentru The Sunday Times că "familia extinsă (a suveranei britanice) nu a fost la fel de entuziastă cu vizita (lui Trump) aşa cum a fost atunci când a venit Obama".

Citește și: Suma este astronomică! Cât ar fi cerut Daniela Crudu pentru o partidă de sex

În timpul vizitei de lucru pe care a efectuat-o în 2016, preşedintele de atunci al SUA, Barack Obama, şi soţia sa Michelle nu doar că au luat prânzul la castelul Windsor cu regina şi cu prinţul Philip, ci au fost invitaţi la o cină privată la palatul Kensington de către ducii de Cambridge, William şi Kate, şi prinţul Henry.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.