Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematrografică I.L. Caragiale vor juca prima reprezentaţie a spectacolului Pygmalion

Teatrul Le Phénix Scène Nationale

Absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematrografică „I.L. Caragiale” vor juca prima reprezentaţie a spectacolului „Pygmalion”, după G.B. Shaw, luni, de la ora 20.30, pe scena din grădina Televiziunii Române, potrivit news.ro.

„Pygmalion” vorbeşte despre puterea educaţiei şi a străduinţei în evoluţia oamenilor. Este cea mai populară piesă a lui Shaw, după ce aceasta a stat la baza muzicalului „My Fair Lady” – care a devenit film pentru marile şi micile ecrane, spectacol de teatru, de operă şi operetă pe scenele din lumea întreagă.

Citește și: Magistrații de la Curtea de Apel București au hotărât să amâne judecarea apelului în dosarul ‘Colectiv’

Producţia UNATC, spectacol de licenţă an III, îi are în distribuţie pe Gabriel Hriţcu, Azaleea Necula, Aurelian Culea, Cătălina Corbu, Roxana Ardelean şi Dumitru Ţui.

Accesul la spectacolul „Pygmalion” este gratuit, în baza cererilor de rezervare trimise la adresa rezervari.unatc@gmail.com​.

Stagiunea 2020 „Teatru în TVR” este derulată de Televiziunea Română în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Primăria Sectorului 1.

Toate informaţiile referitoare la programarea spectacolelor, ora de începere a lor, regulile de distanţare fizică şi protecţie împotriva infectării cu Covid-19 pot fi găsite pe site-ul TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.