Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune în forță în cazul dublului asasinat: Bărbat săltat de polițiști de la înmormântare

Inquam Photos / George Călin
crima sinucidere politie

Un bărbat a fost săltat duminică de către polițiști direct de la înmormântarea unuia dintre bărbaţii împuşcaţi, informează Antena3. Acesta a fost dus la secția de poliție pentru a fi audiat în cazul dublului asasinat care a cutremurat România.

Până la această oră, aproximativ 40 de persoane au fost audiate în cazul asasinatului celor doi bărbați din Târgoviște.

Câte două focuri de armă au fost trase asupra fiecăreia dintre victime. Este una dintre concluziile autopsiei, care confirmă o ipoteză a polițiștilor: dubla crimă de lângă Târgoviște a fost comisă cu o armă de vânătoare.

Manifestație de PROPORȚII la Barcelona: 'Toţi uniţi - Catalonia este Spania' / VIDEO

În urma autopsiei a rezultat că moartea celor doi a fost violentă, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgoviște, Elena Firoiu. De asemenea, s-a stabilit că nu este vorba de o execuţie în stil mafiot, ci de un conflict spontan.

„La primul decedat s-au găsit două orificii de intrare la nivelul masivului cranio-facial și la nivelul abdomenului anterior, iar la examenul intern s-au evidențiat multiple fracturi ale boltei și bazei craniului, fracturi costale, contuzie la nivelul plămânului, precum și multiple plăgi ale organelor abdominale, acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat că moartea a fost violentă, asupra victimei trăgându-se două focuri de armă cu alice. În cazul celui de-al doilea decedat, la examenul extern s-au evidențiat două orificii de intrare cu lipsă de substanță tegumentară, leziuni la nivel abdominal în regiunea lombară. La examenul intern s-au constatat multiple plăgi ale organelor abdominale acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat, de asemenea, că moartea fost violentă și că asupra victimei s-au tras două focuri de armă cu alice. Acestea sunt concluziile autopsiei”, a precizat Elena Firoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.